Losontzi István EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon

 

logo

tenisz

 

 

 

 

Tenisz szakosztály

A szakosztály vezetője: Szabó István

Érmesen kezdik a tanévet a Losontzi iskola diákjai

nyertesekAlig kezdődött el a tanév, a Losontzi István EGYMI tanulói nem tétlenkednek: 2015. szeptember 15-én Budapesten jártak a Gubacsi Zsófi Teniszklubban, ahol megmutatták, mit sem kopott tenisz tudásuk a nyár folyamán. Az első versenyes, 3. osztályos Erős Krisztián a kezdő csoportban rögtön egy arany éremmel kezdett idén, Otohál Zoltán 5. osztályos tanuló pedig követte őt eggyel magasabb szinten, a csoportjában a legjobb játékosként a külön kupát is elhódítva.
Mihály Virág (2. osztály) a második helyre állhatott a dobogón, megmutatva, hogy játéka és tudása szépen fejlődik. Czakó Mihály sajnos most lecsúszott a dobogóról a negyedik hellyel. Potoczin Norbert régi motorosként a legerősebb mezőnyben egyéniben a 4. helyet, párosban az 5. helyet szerezte meg. Klement Bernadett hatodik, Bódi Kasszandra pedig hetedik lett az egyéni versenyben.
A családias, nagyszerű hangulatú versenyen mindenki jól érezte magát, felmértük, hogy miben és mennyit kell még fejlődnünk. A következő megmérettetésre novemberben kerül sor.

Felkészítő edző: Kovács Beáta testnevelő.

 

 

 

Versenynaptár